Vælg dit land eller din region.

Hjem
Linjekort
ERP Power
ERP Power
Klassifikation
5
Produkter
337
Øge
67

beskrivelse

- Etableret i 2004 designer og producerer ERP energieffektiv LED-driver strømelektronik til arkitektoniske, kommercielle og industrielle applikationer. Små men kraftfulde ERP-produkter leverer en førende kombination af kompakt størrelse, integreret intelligens, omfattende dimmerkompatibilitet og høj effektivitet til konkurrencedygtige omkostninger. ERP har hovedsæde i Moorpark, CA og ejer og driver sin egen ISO 9001-certificerede produktionsanlæg for at sikre kvaliteten af ​​design, indkøb, produktion og test.
ERP Power's LED-drivere er små, kloge og effektive. Højkapacitetsdensiteten hos ERPs drivere resulterer i strømforsyningsstørrelser, der er 20 +% mindre end vores konkurrence. Den lille størrelse giver elektro-mekaniske ingeniører fleksibilitet til at designe prisvindende, kreative belysningsarmaturer uden at bekymre sig om strømforsyningens størrelse. Vi er heldige at være magten inden for mange af branchens førende lysarmaturer.
ERP mener, at LED-drivere er det smart sted at integrere intelligens for belysningskontrol til at styre stemningen og optimere energibesparelser. ERP-drivere er programmerbare til at levere effektivitetsbesparelser til forsyningskæden for vores kunder ved at muliggøre en enkelt strømforsyning til brug på tværs af flere armaturdesigner ved at indstille outputparametrene til specifikke LED-array krav. Ud over belysning - ERP-drivere kan også integreres med en række sensorer - over kabelforbundne eller trådløse forbindelser - der fungerer som rygraden for adgang til ting til internettet (IoT). Vi kalder det lysets internet.

Industri nyheder

PRODUKTKATEGORI

Kredsløbsbeskyttelse
Belysningsbeskyttelse
Strømforsyninger - Eksternt / Internt (Off-Board)
LED-drivere
tilbehør
AC DC konvertere
transformers
Isolationstransformatorer og autotransformere, Ste