Vælg dit land eller din region.

Hjem
Linjekort
NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp., NMB Technologies Corporation
Formular til anmodning om tilbud
Klassifikation
12
Produkter
2,703
Øge
94

beskrivelse

- NMB Technologies Corp., Der har hovedkontor i Novi, Michigan, blev NMB Technologies Corporation grundlagt i september 1968 som salgs- og markedsføringsarm for sit moderselskab, Minebea Co., Ltd.
Fra begyndelsen har NMB troet på at skabe stærke partnerskaber med vores kunder. Dette engagement til vores kunder er demonstreret ved at stille lokale applikationsingeniører til rådighed, kyndige direkte salg og samarbejde med distributører fra verdensklasse og lokale repræsentanter, der kender vores produkter og dets kvalitet indenfor.
Som en del af Minebea-koncernen placerer NMB Technologies Corporation et globalt produktionscenter i vores kunders hænder. Med R & D og produktionsanlæg i Thailand, Cambodja, Kina, Singapore, Japan, Europa og Nordamerika og over 60.000 ansatte ansat i hele verden, er NMB / Minebea-koncernen fortsat en førende inden for design og fremstilling af elektro -mekaniske komponenter.
På NMB tvinger vores engagement til vores kunder os til at beskytte forsyningskæden, drive omkostningseffektivitet og holde kvalitet til den højeste standard. Kvalitet i vores folk, kvalitet i vores service og kvalitet i vores produkter er fortsat vores primære komponent.

Industri nyheder

PRODUKTKATEGORI

Skifter
Toggle Switches
Rocker Switches
Trykknapper
Strømforsyninger - Eksternt / Internt (Off-Board)
LED-drivere
tilbehør
Optoelektronik
LED Belysning - COB'er, Motorer, Moduler
Motorer, Solenoider, Drivere / Moduler
Stepper Motors
Motorer - AC, DC
Fans, Thermal Management
Ventilatorer - Tilbehør - Ventilatorledninger
Fans - Fingervagter, Filtre & amp; ærmer
DC Fans
AC-fans