Vælg dit land eller din region.

Hjem
Linjekort
Varitronix International Ltd.
Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd., Varitronix
Formular til anmodning om tilbud
Klassifikation
5
Produkter
196
Øge
196

beskrivelse

- Varitronix Ltd. blev grundlagt i 1978 af en gruppe akademikere fra Hongkongs universiteter, der er vokset til at blive en af ​​verdens førende producenter af flydende krystalskærme (LCD). En beslutsomhed om at yde en førsteklasses service samt et præmieprodukt har vist, at selskabet vokser støt til punktet i 1991, da vores associerede holdingselskab, Varitronix International Limited, med succes blev lanceret på Hongkongs børs.
Varitronix har fra starten været et forskningsdrevet firma og arbejder sammen med kunderne om at udvikle avancerede LCD-produkter til en bred vifte af markeder, herunder sofistikerede kommercielle, industrielle, medicinske og militære displayprodukter. Disse produkter spænder fra simple LCD-skærme til fuldførelse af nøglefærdige enheder til mange af verdens førende OEM-producenter. Vægten på at levere produkter af højeste kvalitet var medvirkende til Varitronix og opnåede ISO 9001 certificering i marts 1995.
Produktlinjen indeholder: Standard & Custom Graphic, Dot-Matrix, LCD Glas, Moduler og Nøglefærdige Systemer. Vi tilbyder de nyeste teknologier i: Twisted-Nematic (TN), High-Twist (HTN), Super-Twist (STN), Extended-Temp. STN, sort & hvid film-kompenseret STN, Double STN, Guest-Host, Heilmeier Displays og Touch-Sensitive Screen.

Industri nyheder

PRODUKTKATEGORI

Sensorer, Transducere
Temperatur sensorer - NTC termistorer
Optoelektronik
Display Moduler - LCD, OLED, Grafisk
Display Moduler - LCD, OLED Tegn og Numerisk
tilbehør
Udviklingskort, Kits, Programmører
Evaluerings- og demonstrationsbrædder og -sæt