Vælg dit land eller din region.

Hjem
Linjekort
VersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation
Formular til anmodning om tilbud
Klassifikation
6
Produkter
540
Øge
112

beskrivelse

- Opbygning af sit omdømme på produkter med meget pålidelighed og overlegen service, en 35-årig konsistenshistorie har tjent VersaLogic om at være industriens mest betroede indlejrede computerselskab. VersaLogic leverer state-of-the-art indlejrede computere kombineret med ekspert teknisk support til kritiske markeder som medicinske og forsvarsindustrien.
Er succesen med dit projekt afhængig af en integreret computer? Find ud af, hvorfor OEM'er verden over har tillid til VersaLogic at være inden for deres vigtigste maskiner og enheder.
VersaLogic tilbyder en bred vifte af komplette single board computere (SBC). Disse selvstændige computere svarer til en desktop computer, men i en mindre, mere robust og pålidelig pakke. De fleste har standardindgange og udgange som tastatur, USB, video, Ethernet og meget mere.
VersaLogics indbyggede computere er designet til de mest krævende applikationer. Fra ultra-små (kreditkortstørrelse) til industristandard PC / 104 og EBX-kort, bruges deres x86-kompatible computere, når pålideligheden tæller. De trives i de hårdeste omgivelser, herunder temperatur ekstremer (-40 til + 85C), stød, vibrationer og fugtighed.
Alle VersaLogic-computere er x86-kompatible, bruger standard Windows- eller Linux-operativsystemer og dine velkendte udviklingsværktøjer til at skabe applikationer. VersaLogic er brugt til kritiske projekter inden for medicinsk, forsvar, rumfart og industriel automatisering, og står bag alle de bestyrelser, den sælger, og bakker op med prisbelønnet service og teknisk support. Se fanen Firmaoplysninger nedenfor for at få flere oplysninger.

Industri nyheder

PRODUKTKATEGORI

Embedded Computere
Enkeltbordsdatorer (SBC'er)
Interface boards
tilbehør
Udviklingskort, Kits, Programmører
Software, Services
Kasser, kabinetter, racks
Kortstativ
Card Rack Tilbehør