Vælg dit land eller din region.

Hjem
Nyheder
Mentor slutter sig til Nano 2022, da Frankrig fokuserer på mikroelektronik

Mentor slutter sig til Nano 2022, da Frankrig fokuserer på mikroelektronik

2020-11-18

Machine Learning med teknologi og ingeniørkoncept. Menneskehoved (profil) med et kredsløb inden i hjernen og Machine Learning-logoet. Selektiv fokusering

Mentor vil samarbejde med STMicroelectronics, et andet Nano 2022-medlem, for at levere design og verifikation af chips med lav effekt, power-halvledere og andre kredsløbsarkitekturer, som har brug for hurtige, nøjagtige kredsløbssimulatorer med høj kapacitet til pre-layout og post-layout kredsløb. De to virksomheder har en partnerskabshistorie med ST's Bulk CMOS, FDSOI, analog og RF, indlejret ikke-flygtig, billeddannende og bipolar CMOS-DMOS eller BCD og andre teknologier. Mentors nanometerkredsløbskontrol Analog FastSPICE-platform og analogcentreret Eldo-software dækker alle kredsløbstyper og teknologier i Nano 2022-programmet.

Mentor-ST-samarbejdet vil også omfatte karakterisering af standardceller, I / O'er og minder. Denne opgave kan skabe en flaskehals i produktionen, siger Mentor, da den karakteriserer siliciumplatforme med hundreder af celler og flere hundrede proces-, spændings- og temperaturvariabler (PVT) variabler kan forbruge tusindvis af CPU'er i flere uger og køre millioner af SPICE simuleringer. Mentors Solido Characterization Software Suite er et maskinindlæringsdrevet værktøj, der øger kapaciteten, mens der produceres nøjagtige Liberty-filer og statistiske data, siger virksomheden. Det giver også værktøjer og en designer-centreret brugergrænseflade til at kontrollere Liberty-filerne. Nye forstærkning-læringsteknikker kan udvikles under programmet for at fremme karakterisering.

Varm information

2: 1 MIPI-switch til 2x data + 1x ur D-PHY eller 2x C-PHY
Kaldet PI3WVR628, det er en seks-kanals enkeltpolet, dobbeltkastet (SPDT) switch, der understøtter ...
RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland
Statsministeren annoncerede udgifterne på £ 24,1 mia. I løbet af de næste 4 år til at adressere...
UK lavet: 60A 8,5 mm stikforbindelse
”Dette betyder, at applikationer såsom batteriopladning kan adresseres uden at skulle dele strømm...
HV DC ad land, luft og hav
3kW DC-strømforsyningerne med høj spænding (HV) tilbyder 90 til 264Vac-indgang og et valg af regu...
300mA LDO med lav støj er 1 x 1 mm
Der er, som det vil blive kendt, 32 produkter i TCR3RM-serien med enkelt faste udgange, der spænder...