Vælg dit land eller din region.

Hjem
Nyheder
RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland

RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland

2020-11-20

RAF Space Command to be established, launching in Scotland
Statsministeren annoncerede udgifterne på £ 24,1 mia. I løbet af de næste 4 år til at adressere nationalt forsvar og sikkerhed.

Dette inkluderer en ny 'Rumkommando', der vil "beskytte Storbritanniens interesser i rummet". Det vil også være ansvarlig for Storbritanniens første satellit, der sendes fra en britisk raket.

Der var også oprettelsen af ​​en National Cyber ​​Force. Det er meningen, at dette vil "forstyrre terrorister, fjendtlig statsaktivitet og kriminelle og omdanne Storbritanniens cyberfunktioner," sagde regeringen. Et forsvarsministerium og GCHQ-partnerskab, det vil gennemføre ansvarlige cyberoperationer lige fra at bekæmpe terrorplaner til at støtte militære operationer.


”Denne flerårige løsning er meget velkommen for de væbnede styrker,” sagde chef for forsvarsstaben, general Sir Nick Carter. "Det finansierer en vej til modernisering og den digitale kraft, vi har brug for i 2030'erne, integreret på tværs af domænerne maritim, luft, jord, cyber og rum."

”Det giver os mulighed for at tilpasse os på kort sigt for at afskrække den række komplekse trusler, vi står over for. Det sikrer forsvaret af vores land, giver visionen om Global Britain mening og sender et stærkt budskab til vores allierede og modstandere. ”

Ayrshire

Den skotske udenrigsminister Alister Jack bekræftede også 103 mio. £ britiske regeringsinvesteringer i regionen sydvestlige Skotland og underskrev en Ayrshire Growth Deal.

Med den skotske regering, der også investerer £ 103 millioner, forventes den samlede investering inklusive privat finansiering at være omkring £ 250 millioner.

Der involverede otte projekter, der dækkede luftfartsteknologi, regenerering, forskning og innovation, infrastruktur og havvidenskab. Den skotske regering investerer også 103 millioner £ med lokale partnere, der bidrager med resten.

En regeringserklæring sagde:

”Aftalen vil placere Ayrshire som et af Storbritanniens førende centre for luft- og rumaktivitet gennem et ambitiøst og transformerende luft- og rumfartsprogram. Dette vil blive støttet af både den skotske og den britiske regering med en samlet finansiering til programmet på £ 80 millioner. £ 32 millioner vil blive investeret af den britiske regering og £ 30 millioner af den skotske regering, med yderligere £ 18 millioner fra South Ayrshire Council. ”

Ian Annett, viceadministrerende direktør for UK Space Agency, tilføjede:

”Aftalen vil give endnu et løft til Storbritanniens voksende rumsektor ved at finansiere en række nye, banebrydende luftfartsaktiviteter omkring Glasgow Prestwick Lufthavn, herunder udvikling af rumhavneområdet.

Dette vil ikke kun skabe højt kvalificerede job i hele regionen, men også fremme Det Forenede Kongeriges ry som Europas førende nye rumdestination og bringe os et skridt tættere på små satellitlanceringer, der finder sted i Storbritannien. ”

Shetland Space Center

Sidste måned godkendte den britiske regering planer for Lockheed Martin om at overføre sine små satellitopskydningsoperationer til Shetland Space Center. Det håber, at dette vil føre til oprettelsen af ​​"hundreder af pladsjob" i Skotland.

Det Forenede Kongeriges rumfartsagentur (UKSA) mener, at selskabets planer om at flytte sin UK Pathfinder-lancering til Shetland-webstedet på Lamba Ness på Unst (billedet), både vil levere langsigtet værdi og hjælpe med at etablere et bæredygtigt, kommercielt lanceringsmarked som en del af Det Forenede Kongeriges rumfartsprogram kaldet LaunchUK.

Shetland Space Center forventer, at spaceport-webstedet inden 2024 kunne understøtte i alt 605 job i Skotland, herunder 140 lokalt og 210 i hele Shetland-regionen. Yderligere 150 job vil også blive skabt gennem bredere produktions- og supporttjenester.

Varm information

2: 1 MIPI-switch til 2x data + 1x ur D-PHY eller 2x C-PHY
Kaldet PI3WVR628, det er en seks-kanals enkeltpolet, dobbeltkastet (SPDT) switch, der understøtter ...
RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland
Statsministeren annoncerede udgifterne på £ 24,1 mia. I løbet af de næste 4 år til at adressere...
UK lavet: 60A 8,5 mm stikforbindelse
”Dette betyder, at applikationer såsom batteriopladning kan adresseres uden at skulle dele strømm...
HV DC ad land, luft og hav
3kW DC-strømforsyningerne med høj spænding (HV) tilbyder 90 til 264Vac-indgang og et valg af regu...
300mA LDO med lav støj er 1 x 1 mm
Der er, som det vil blive kendt, 32 produkter i TCR3RM-serien med enkelt faste udgange, der spænder...