Vælg dit land eller din region.

Hjem
Kvalitet

Kvalitet

Vi undersøger leverandørkreditkvalificering grundigt for at kontrollere kvaliteten lige fra starten. Vi har vores eget QC-team, kan overvåge og kontrollere kvaliteten under hele processen inklusive indgående, opbevaring og levering.Alle dele inden afsendelse vil blive bestået vores QC-afdeling, vi tilbyder 1 års garanti på alle dele, vi har tilbudt.

Vores test inkluderer:

Visuel inspektion

Brug af stereoskopisk mikroskop, udseendet af komponenter til 360 ° alsidig observation. Fokus for observationsstatus inkluderer produktemballage; chiptype, dato, batch; trykning og emballage tilstand; pin arrangement, coplanar med belægningen af ​​sagen og så videre.
Visuel inspektion kan hurtigt forstå kravet om at imødekomme de eksterne krav fra de originale mærkeproducenter, antistatiske standarder og fugtstandarder, og hvad enten de anvendes eller renoveres.

Funktionstest

Alle testede funktioner og parametre, kaldet fuldfunktionstest, i henhold til de originale specifikationer, applikationsnotater eller klientapplikationswebstedet, den fulde funktionalitet af de testede enheder, inklusive testens jævnstrømsparametre, men inkluderer ikke AC-parameterfunktion analyse og verifikation del af ikke-bulk test grænserne for parametre.

Røntgen

Røntgeninspektion, gennemkørsel af komponenterne inden for 360 ° allround-observation, for at bestemme den interne struktur af komponenter under test og pakkeforbindelsesstatus, kan du se et stort antal prøver under test er de samme, eller en blanding (Blandet) problemerne opstår; derudover har de specifikationerne (datablad) hinanden end at forstå rigtigheden af ​​den prøve, der testes. Forbindelsesstatus for testpakken, for at lære om chippen og pakkeforbindelse mellem ben er normalt, for at udelukke nøglen og kortsluttet med åben ledning.

Lodningstest

Dette er ikke en falske påvisningsmetode, da oxidation forekommer naturligt; det er dog et væsentligt problem for funktionalitet og er især udbredt i varme, fugtige klimaer som Sydøstasien og de sydlige stater i Nordamerika. Den fælles standard J-STD-002 definerer testmetoderne og accepterer / afviser kriterier for gennemgående hul, overflademontering og BGA-enheder. For ikke-BGA overflademonterede enheder anvendes dip-and-look, og "keramisk pladetest" for BGA-enheder er for nylig blevet inkorporeret i vores pakke med tjenester. Enheder, der leveres i upassende emballage, acceptabel emballage, men som er over et år gamle eller viser forurening på stifterne, anbefales til lodningstest.

Dekapsulation til verifikation af die

En destruktiv test, der fjerner komponentens isoleringsmateriale for at afsløre matricen. Dysen analyseres derefter for markeringer og arkitektur for at bestemme sporbarhed og ægthed af enheden. Forstørrelse på op til 1.000 gange er nødvendig for at identificere matricer og overfladeafvigelser.