Vælg dit land eller din region.

Hjem
Nyheder
HV DC ad land, luft og hav

HV DC ad land, luft og hav

2020-11-19

3kW DC-strømforsyningerne med høj spænding (HV) tilbyder 90 til 264Vac-indgang og et valg af regulerede enkeltudgange (150, 200, 250, 300 og 400Vdc). En ekstraudgang kan vælges fra + 5V / 0,5A eller + 9V / 0,3A.

AC-DC-omformere leveres i fuldt lukkede tilfælde med integrerede blæsere til køledrift og måler kun 28 mm x 170 mm x 64 mm til brug i pladsbegrænsede applikationer.

Modeller i serien har indbygget redundans og en omgivende driftstemperatur på 20 til + 60 ° C. Der er også jeg2C- og RS485-kommunikationsgrænseflader, analog kontrol og programmerbar udgang / strøm (fra 0 til 105%). Udgangsspænding og strømgrænse kan styres via et sagsmonteret potentiometer, 0 - 5V styrespænding eller via I2C programmering. Jeg2C-kommandoer kan bruges til både at forhøre og programmere strømforsyningen i realtid. AC-DC-omformerne har også integreret aktiv PFC og en indbygget Oring-diode.


Evnen til at aflæse værdier, såsom udgangsspænding, strøm og intern temperatur i realtid samt overvåge alarmer for blæserfejl, overspænding og høje temperaturer, gør strømforsyningerne egnede til live feedback-systemer inden for medicinsk, hi- rel og andre applikationer, hvor pålidelighed er kritisk, men pladsen er begrænset, rådgiver virksomheden. Foruden undersøiske kraftledninger, bundne droner og medicinsk billeddannelse er forsyningerne også velegnet til opladning af køretøjsbatterier, fabriksautomatisering og test og måling uden for stedet.

De pålidelige strømforsyninger er certificeret i henhold til EN / UL62368-1 til A / V-informations-, kommunikations- og teknologiudstyrssikkerhed og EN55032 til EMC.

Alle modeller i AEK 3000 HV-serien er dækket af tre års garanti.

Varm information

2: 1 MIPI-switch til 2x data + 1x ur D-PHY eller 2x C-PHY
Kaldet PI3WVR628, det er en seks-kanals enkeltpolet, dobbeltkastet (SPDT) switch, der understøtter ...
RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland
Statsministeren annoncerede udgifterne på £ 24,1 mia. I løbet af de næste 4 år til at adressere...
HV DC ad land, luft og hav
3kW DC-strømforsyningerne med høj spænding (HV) tilbyder 90 til 264Vac-indgang og et valg af regu...
AAC Clyde Space UK underskriver aftale om 10 Glasgow-bygget xSPANCION-satellitter
De små satellitter bygges som en del af et nyt treårigt projekt med titlen xSPANCION. Målet er at...
UK lavet: 60A 8,5 mm stikforbindelse
”Dette betyder, at applikationer såsom batteriopladning kan adresseres uden at skulle dele strømm...