Vælg dit land eller din region.

Hjem
Linjekort
WeEn Semiconductors Co., Ltd
WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd, WeEn Semiconductors, WeEn Semiconductors Co., Ltd
Formular til anmodning om tilbud
Klassifikation
6
Produkter
873
Øge
413

beskrivelse

- WeEn Semiconductors Co., Ltd, er det globale joint venture mellem NXP Semiconductors N.V. og Beijing JianGuang Asset Management Co. Ltd (JAC Capital). WeEn Semiconductors blev officielt åbnet den 19. januar 2016 med forretnings- og operationscentret i Shanghai, Kina. WeEn Semiconductors er registreret i Nanchang City, som er hovedstaden i Jiangxi-provinsen, Kina. Det ejer fuldt datterselskaber og filialer i Jilin by til bipolar produktion, i Shanghai og Det Forenede Kongerige til FoU og produktionsstøtte, i Hong Kong for Salgsaktiviteter og i mange andre lande for henholdsvis salg og kundeservice.
Som en nøgleaktør i halvlederindustrien kombinerer WeEn den avancerede bipolære strømteknologi og den stærke ressource i JAC Capital i kinesisk fremstillingsindustri og distributionskanaler, der fokuserer på at udvikle en komplet portefølje af førende bipolære strømprodukter, herunder siliciumstyrede ensrettere, strømdioder, højspændingstransistorer, siliciumcarbid, som er almindeligt anvendt inden for bilindustrien, telekommunikation, computere og forbrugerelektronik, intelligente husholdningsapparater, belysning og strømstyringsmarkeder. Målet er at hjælpe kunderne med at opnå højere omkostningseffektivitet og produktionseffektivitet og bidrage til udviklingen af ​​Kina og global intelligent produktion.
NXP Bi-Polar Division produktporteføljen (Diodes, Thyristorer & Transistorer) er overført til WeEn Semiconductors (19. januar 2017).

Industri nyheder

PRODUKTKATEGORI

Diskrete halvlederprodukter
Transistorer - FET'er, MOSFET'er - Arrays
Transistorer - Bipolar (BJT) - Single
Thyristorer - TRIAC'er
Thyristors - SCRs
Dioder - Rectifiers - Single
Dioder - Rectifiers - Arrays