Vælg dit land eller din region.

Hjem
Nyheder
Teledyne e2v leverer sensorer til pladsbaseret CO2-overvågning

Teledyne e2v leverer sensorer til pladsbaseret CO2-overvågning

2020-11-12

Teledyne e2v supplies sensors for space-based CO2 Monitoring
Virksomheden vil levere billedsensorer og detektorer til det nyligt bebudede forslag fra Den Europæiske Rumorganisation om at placere seks Copernicus Sentinel-satellitmissioner i rummet. Som sensorpartner for Thales Alenia Space vil det britiske team udvikle, fremstille og levere varianter af deres Capella CMOS-synlige billedsensor fra Chelmsford.

De nye CMOS-billedsensorer, der er designet til rumapplikationer, har en opløsning på 2048 x 2048, 10 µm pixels. De er strålingstolerante og fungerer i UV-NIR-bølgelængder.

"Tildelingen af ​​denne nye kontrakt er et stolt øjeblik for vores team," sagde Miles Adcock, præsident Space & Quantum hos Teledyne e2v. "Vores investering i vores UK-baserede fabrik og den fortsatte udvikling af synlige og infrarøde detektorfunktioner er et bevis på den kritiske støtte, vi yder til støtte for vigtige missioner, der stammer fra Det Forenede Kongerige og det europæiske marked."


Copernicus Anthropogenic Carbondioxide Monitoring Mission vil bære et nær infrarødt (NIR) og kortbølge-infrarødt (SWIR) spektrometer til måling af atmosfærisk kuldioxid produceret af menneskelig aktivitet. Dette vil blive leveret af Thales Alenia Space i Frankrig.

Det europæiske Copernicus-program leverer jordobservation og in situ-data og en række tjenester til miljøovervågning. Det er hensigten, at disse målinger vil reducere usikkerheden i skøn over kuldioxidemissioner fra forbrænding af fossilt brændstof på nationalt og regionalt niveau. Dette skal give EU en uafhængig kilde til at vurdere effektiviteten af ​​politiske foranstaltninger og spore fremskridt hen imod opfyldelse af nationale emissionsreduktionsmål.

Thales Alenia Space, som er et joint venture mellem Thales (67%) og Leonardo (33%), har underskrevet en første tranche-kontrakt på 72 millioner euro med OHB System, hovedentreprenøren, til at udvikle nyttelasten til de to C02M-satellitter.

Billede: Teledyne e2v - Capella CMOS-billedsensor

Varm information

2: 1 MIPI-switch til 2x data + 1x ur D-PHY eller 2x C-PHY
Kaldet PI3WVR628, det er en seks-kanals enkeltpolet, dobbeltkastet (SPDT) switch, der understøtter ...
RAF Space Command skal etableres, lancering i Skotland
Statsministeren annoncerede udgifterne på £ 24,1 mia. I løbet af de næste 4 år til at adressere...
HV DC ad land, luft og hav
3kW DC-strømforsyningerne med høj spænding (HV) tilbyder 90 til 264Vac-indgang og et valg af regu...
AAC Clyde Space UK underskriver aftale om 10 Glasgow-bygget xSPANCION-satellitter
De små satellitter bygges som en del af et nyt treårigt projekt med titlen xSPANCION. Målet er at...
UK lavet: 60A 8,5 mm stikforbindelse
”Dette betyder, at applikationer såsom batteriopladning kan adresseres uden at skulle dele strømm...